Partnereink

A bekerülés feltételei:


- Az oldalon, warex, szex és törvénybe ütköző weboldaakat, nem jelenítünk meg.
- 1 oldalas site-okat nem veszünk fel.
- A bekerült oldalakon található tartalomért semmilyen felelőséget nem vállalunk
- Az egyes oldalak megjelenítésének jogát fentartjuk magunknak, indoklás nélkül visszautasíthatjuk azokat
- FIGYELEM! A katalógus viszontlink köteles lett! Az általad adott viszontlinknek két fontos szempontnak kell megfelelnie:
    - Az oldal ahova kirakod a linkünket szerepeljen a Google indexében, ha a Google nem látja úgy a link számomra is teljesen értéktelen. Keress rá a googleban az oldalra ahonnan a linket adod így (értelem szerűen a saját oldalad behelyettesítve): site:www.akarmi.hu/linkoldalad. Ha nem ad találatot a google akkor az a link nem lesz jó.
    - Az oldalról ahonnan adod a linket ne mutasson ki 10-nél több link, olyan oldalról meg végképp nem szeretnék linket kapni amin csak linkek vannak, tartalom meg semmi.


Vállalkozásötletek

ID:230
URL:http://www.vallalkozasotletek.hu
Pagerank:0
Description:Ötletek, tippek vállalkozás vagy szolgáltatás indításához. Külföldön jövedelmező vállalkozási ötletek bemutatása. Cél a vállalkozói szellem inspirációja, gondolatébresztés, a vállalkozói láng fellobbantása. Ha egyszer másnak már jövedelmet hoztak ezek az ötletek, akkor miért ne másolhatnád le és illeszthetnéd a saját piaci környezetedbe, hogy Neked fialja a pénzt? Szolgáltatások, vendéglátás, állati ötletek, kereskedelem, részidős munka ötletek, alacson költségvetéssel beindítható vállalkozások ötletei.
Category:Blogok: Szakmai
Link Owner:Pintér Gábor
Date Added:February 02, 2010 06:25:29 AM
Number Hits:0