Partnereink

A bekerülés feltételei:


- Az oldalon, warex, szex és törvénybe ütköző weboldaakat, nem jelenítünk meg.
- 1 oldalas site-okat nem veszünk fel.
- A bekerült oldalakon található tartalomért semmilyen felelőséget nem vállalunk
- Az egyes oldalak megjelenítésének jogát fentartjuk magunknak, indoklás nélkül visszautasíthatjuk azokat
- FIGYELEM! A katalógus viszontlink köteles lett! Az általad adott viszontlinknek két fontos szempontnak kell megfelelnie:
    - Az oldal ahova kirakod a linkünket szerepeljen a Google indexében, ha a Google nem látja úgy a link számomra is teljesen értéktelen. Keress rá a googleban az oldalra ahonnan a linket adod így (értelem szerűen a saját oldalad behelyettesítve): site:www.akarmi.hu/linkoldalad. Ha nem ad találatot a google akkor az a link nem lesz jó.
    - Az oldalról ahonnan adod a linket ne mutasson ki 10-nél több link, olyan oldalról meg végképp nem szeretnék linket kapni amin csak linkek vannak, tartalom meg semmi.


Tisztítás-Takarítás-Higiénia Blog

ID:105
URL:http://tisztitas-takaritas.blogspot.com/
Pagerank:3
Description:Takarítani tudni kell. Meg szeretni is. Van aki otthon takarít, van aki hivatásszerűen. Én az utóbbiba tartozom. Persze otthon is takarítok, de az más egy picit. Viszont cégeknél, irodákban, társasházaknál a takarítás az más. Jó dolog, jó élményekkel. Különböző helyek, különböző emberek, különböző igények. Szeretem ezeket. A Tisztítás-Takarítás-Higiénia blogban megosztom a helyes takarítási technikákat, a különböző házi, és otthoni takarítási fortélyokat, technikákat, valamint a tisztítószerek helyes használatáról is szó van.
Category:Blogok: Szakmai
Link Owner:Papp István
Date Added:December 27, 2009 08:16:24 PM
Number Hits:0